Gratulálunk az új vállalkozásodhoz!

Egy új vállalkozás alapításakor számtalan dologra kell figyelni, amit kötelezően előírnak a vonatkozó jogszabályok. Ilyenek a teljesség igénye nélkül:

  • Bankszámlanyitás 15 napon belül
  • Bejelentkezés iparűzési adó alá 15 napon belül
  • Regisztráció a Kereskedelmi és Iparkamaránál 5 napon belül
  • Bejelentkezés a KSH-hoz
  • Cég székhelyén cégtábláról is gondoskodni
  • Kötelező szabályzatok elkészítésére 90 napon belül
  • Számlatömb vagy számlázó program vásárlása

Vállalkozásunk online számlázó programokat fejlesztésével foglalkozik, így mi a számlázó program beszerzésében tudunk segítséget nyújtani.

A legfontosabb, hogy a programunk megfelel minden jogszabályi előírásnak, NAV kritériumnak. Folyamatosan frissítjük, így nem kell foglalkoznod a jogszabálykövetéssel.

Induló cégeknek (6 hónapon belül alakult) 3 hónap ingyenes hozzáférést adunk. Használd ingyen, ha bevált tovább használhatod, ha nem, lemondod. Nincs hűségnyilatkozat, bármikor lemondhatod, semmibe nem kerül!

Nem akarjuk az induló költségeidet növelni, ezért adunk egy számlázó programot (teljes hozzáféréssel, korlátlan számú bizonylattal, stb.), amit 3 hónapig ingyen használhatsz, mert ennyi idő alatt kiderül, hogy megfelel e számodra a szoftverünk, és ha mégsem, akkor mindenfajta korlátozás, és költség nélkül lemondhatod. Az addig kiállított számláidat megőrizzük, bármikor letöltheted .pdf formátumban. Nincsenek kisbetűs részek, az addig kiállított számlák letöltéséért sem kell fizetned.

A programot a https://viama.hu/ oldal fejlécében az „Ingyenes kipróbálás” gombra kattintva tudod tesztelni, vagy közvetlenül a következő linkre kattintva:

http://viama.hu/ingyenes-kiprobalas/

Amennyiben kérdésed lenne a programmal kapcsolatban, elérhetőségünk:

VIAMA Software Solution Kft.
Telefon: 70/626-2693
E-mail: viama@viama.hu