Miért jó az online számlázás?

Egy online számlázó rendszer internetes felhasználói felülettel rendelkezik, amelynek legnagyobb előnye, hogy bármikor, bárhonnan elérhető. Nem kell telepítened a számítógépedre semmilyen programot, nincs szükség drága számítástechnikai eszközökre – bármi, amin internetezni tudsz, azon számlázhatsz is. Nem kell külön fizetned azért, ha a számlázó programot több számítógépről szeretnéd használni, nincsenek plusz költségeid, ha lecseréled a számítógéped. Nincsenek telepítési és rendszer bevezetési díjak.

Fizikailag több helyről szeretnéd használni a számlázó programot?

Az internetes számlázó ezt a problémát is megoldja. Egy számítógépre telepített szoftver esetén ahhoz, hogy fizikailag különböző helyeken (telephely, iroda, lakás stb.) ugyanazt a programot tudd használni, komoly beruházásokra van szükséged. Először is kell egy szerver gép, egy szerveroperációs rendszer, illetve egy olyan szoftver, amivel távoli asztali kapcsolaton keresztül a másik telephelyedről is el tudod érni a programot. Természetesen ebben az esetben is interneten keresztül használod azt.

Ezzel ellentétben programunkhoz csak egy számítógépre vagy laptopra van szükséged és internetkapcsolatra. Természetesen WIFI-n keresztül is tudod használni, mindig, mindenhol a saját adatbázisodat fogod látni.

Az ügyfeled telephelyén kell a számlát kiállítanod?

Nem kell számlatömböt használnod azért, mert csak a partnernél, a helyszínen derül ki a számla végösszege és tartalma. Az online számlázóval lehetőséged nyílik igényes gépi számla kiállítására a saját vállalkozásod logójával ellátva. Természetesen készpénzes számlákat is ki tudsz állítani, így ügyfeleid azonnal fizethetnek a vásárolt termékekért, igénybe vett szolgáltatásokért.

Rendszerfüggetlen számlázó program

Bármilyen elavult számítógépről, laptopról használható, amelyen internet kapcsolat elérhető függetlenül attól, hogy Windows, macOS vagy Linux operációs rendszert használsz. A népszerűbb böngészők bármelyikén futtatható a számlázó program.

11 hozzászólás “Miért jó az online számlázás?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.