Fix előfizetési díj a Viamanál!

Előfizetési díjaink változatlanok, ezen felül semmilyen költség nem fog terhelni. Előre kalkulálható, fix díjaink nem emelkednek, tehát attól függetlenül, hogy az egyik hónapban sokkal több számlát állítottál ki, mint az azt megelőző időszakban, nem kell plusz költségekkel számolnod.

Az előfizetési díjon felül minden szolgáltatásunk ingyenes!

Ingyenes ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunkat bármikor igénybe veheted. Ha elakadtál, vagy kérdésed lenne, kollégáink készséggel segítenek Neked, és ez semmilyen plusz költséget nem von maga után.

Ingyenes jogszabálykövetés

Automatikusan beépítünk minden jogszabályi változással kapcsolatos frissítést. Ennek köszönhetően a program folyamatosan megfelel a jogszabályoknak és a vonatkozó NAV előírásoknak, de számos funkciót szabadon módosíthatsz ( pl.: új ÁFA kulcs rögzítése).

Ingyenes frissítések

A programunkat jelenleg is fejlesztjük. Folyamatosan bővítjük a rendszert új funkciókkal, amelyek nem a jogszabályi kötelező módosítások, hanem felhasználóknak szóló könnyítések, pluszok.

Nincs telepítési költség

A szoftver használatához semmit nem kell telepítened, nem kell értened az informatikához. Egyszerűen megnyitod a böngésződben és már használhatod is.  A számítógépeden történő beállítások nincsenek hatással a program működésére, így ezzel kapcsolatos hibák sem lesznek a programban.

Nincs szükség beruházásra, új eszközök vásárlására

Mivel egyszerűen csak egy böngészőből használod a programot, így semmilyen új eszközt, számítógépet nem kell vásárolnod. Bármilyen gépen, amin tudsz internetezni, azon a programunk is működik.

Nincs gépenkénti felár

Korlátlan számú számítógépről használhatod. Így nem kell magaddal vinned a laptopodat, hogy használhasd a szoftverünket. Bárhonnan is lépsz be a rendszerbe, mindig a saját adataiddal tudsz dolgozni. Így akkor is megmarad minden adatod, ha esetleg tönkremegy a laptopod.

3 hozzászólás “Fix előfizetési díj a Viamanál!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.