A biztonságos működés garantált a Viamanál

Online számlázó rendszerünket HTTPS biztonságos protokollal, titkosított SSL csatornán keresztül éred el. A böngésződ címsorában a következő szerepel: „https://app.viama.hu”

A böngésző és a szerver közötti adatforgalom így végig visszakövethetetlen formában zajlik. Hasonló biztonságos protokollt használnak például a bankok, amikor az interneten keresztül küldöd el utalásaidat, de az Ügyfélkapun is ezt alkalmazzák, amikor elektronikus adóbevallásodat adod fel.

Az SSL tanúsítványt a NETLOCK Zrt. biztosítja számunkra, amelynek védett logóját így hivatalosan is használhatjuk honlapunkon.

1

Szervereink biztonsága

Egy szerverparkban elhelyezett szerverről működtetve adataid sokkal nagyobb biztonságban vannak, mintha a saját számítógépeden tárolnád azokat. Szervereinken Linux operációs rendszer fut, ami már önmagában biztonságosabb és stabilabb működést tesz lehetővé, mint a Windows rendszere. Mind fizikai, mind elektronikus megközelítésben is jóval nagyobb biztonságban vannak adataid, hacsak nem rendelkezel egy őrzött, fizikai, hardveres tűzfallal ellátott, internetes gerinchálózatra kötött szerverparkkal, amelyben folyamatos adatmentések és jónéhány szakember folyamatos felügyelete mellett használhatod szerveredet.

Adatvédelem

Vállalkozásod adatait, a számlázó programban rögzített összes információt bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére át nem adjuk, nyilvánosságra nem hozzuk.

A VIAMA Software Solution Kft. az adatkezelési bejelentési kötelezettségnek eleget téve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság adatvédelmi nyilvántartásba történő bejelentésének ügyszáma: NAIH-85919/2015

A számlázó programban rögzített adatok bizalmas információnak minősülnek, erre tekintettel az VIAMA Software Solution Kft. kötelezi magát, hogy a felhasználó által rögzített minden adatot, információt, dokumentációt bizalmasan, üzleti titokként kezel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.