Viama online pénzügyi szoftvercsomag- mikrovállalkozásoknak készült!

  • Mikrovállalkozásoknak készült
  • Bárhonnan elérhető
  • Azonnali adatelérés
  • Integrált rendszer
  • Mobiltechnológiák alkalmazása
  • Titkosított adatkezelés

A Te vállalkozásod mekkora?

Sok  konkurens cég ajánlja szolgáltatását a „KKV vállalkozási szektornak”. Ezzel az a baj, hogy KKV-n belül óriási eltérésék vannak, teljesen más piac a mikro- és a kisvállalkozás. Gondoltad volna, hogy ha például 45 alkalmazottad van, és évi nettó 3 milliárd forint árbevételed, akkor még csak nem is közepes, hanem kisvállalkozásod van? Van egy jó hírünk: a mi üzleti szoftvereink kifejezetten mikrovállalkozásoknak készültek.

Hidd el, nem a méret számít!

Az ilyen szoftverek lényege, hogy Te a saját üzleti folyamataidat hatékonyan tudd kezelni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy helyen legyen meg minden, azonnal elérd a Neked éppen szükséges adatokat, és biztos lehess abban, hogy azok az információk pontosak. Azaz legyen egyszerűen kezelhető, és vegyen le egy csomó adminisztrációs terhet a válladról. Máskülönben minek költenél rá?

A méret csak annyiban számít, hogy egy 5 milliárdos cégnek, valószínűleg bonyolultabbak az üzleti folyamatai, mint a Te vállalkozásodnak.

Azoknak a cégeknek (egyéni vállalkozás, alapítvány stb.) kifejezetten jó választás a mi szoftverünk, akiknél az üzleti folyamatok könnyen átláthatók, nincs összetett gyártási, logisztikai, vagy ügyviteli folyamatuk.

Ez a rendszer alkalmas arra, hogy a sztenderd üzleti folyamatokat, mint a számlázás vagy az ügyfélkezelés, egyszerű módon kezelje és az információkat bárhonnan elérhetővé tegye.

9 hozzászólás “Viama online pénzügyi szoftvercsomag- mikrovállalkozásoknak készült!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.